RREGULLORE PER MBROJTJEN E TE DHENAVE PERSONALE

Çfarë është Bulk SMS ? .

Bulk SMS mund te perdoret ne rastet kur:

 • Jeni nje biznes dhe kerkoni te perdorni nje fushate reklamimi për klientët tuaj,
 • Jeni nje individ, apo kompani dhe ne raste festash apo ditë të veçanta për të derguar urime personave te vecante,
 • Jeni nje organizate apo shoqate dhe kur keni nje mbledhje apo ndonje emergjence dhe kerkoni te njoftoni, punonjesit tuaj, apo persona te ndryshem,
 • Kjo mund te perdoret nga institucione te ndryshme: banka, parti politike, shoqata, supermarket etj.

Nese deshironi te njoftoni nje person te vetem apo 50.000 persona ju thjesht kontaktoni me ne dhe mesazhi juaj do te dergohet menjehere. Gjithkush do t’ju degjoj ju brenda pak sekondave pasi celulari eshte gjithmon afer dores dhe efekti i ketij mesazhi do te jete aq i forte sa do te bej BUM ne treg. Eshte menyra me efektive e komunikimit, me e lehte dhe me ekonomikja

Pse te perdoresh BULK SMS?

BULK SMS e ben marketingun me te thjeshte. Ju lejon te krijoni shpejt nje fushate, te planifikoni dorezimin e tyre dhe te ndiqni rezultatet. Mesazhet tekst dergohen shpejt, seriozisht dhe sigurisht. Ne kompani te ndryshme perdorimi i BULK SMS ka sjelle fitime dhe kontroll te vazhdueshem te kostos.

SMS  Marketing

Ju promovon nepermjet celularit.

Konsumatoret perreth gjithe botes mbeshteten ne telefonin e tyre celular si nje mjet i rendesishem kominikimi. Ata e kane personalizuar ate, e marrin kudo qe shkojne dhe shume nuk e imagjinojne qe do te jetojne pa te.

Bazuar ne nje sondazh te realizuar nga  Aberdeen Group’s ne 2006, me teper se 1 bilion SMS te shkembyera ne nje muaj ne gjithe boten, 81% e sipermarrjeve te testuara e identifikuan SMS si nje celes kyc per te kenaqur nevojat e konsumatorit.

Vecorite e meposhtme te SMS kthejne nje fushate marketingu te planifikuar mire ne nje mjet te fuqishem:

 • mesazhet SMS mund te dergohen dhe lexohen ne cdo kohe
 • mesazhet SMS mund te dergohen edhe ne nje celular qe mund te ndodhet jashte linje
 • njoftimi me SMS nuk eshte e besdisshme
 • 100% e telefoneve cellular GSM  i suportojne mesazhet SMS
 • Mesazhet SMS kane mundesi te mbajne binary data pervecse tekst (p.sh ringtone dhe logo)

Pse duhet te na zgjidhni ne?

Kompania “Kayalar Call Center” eshte nje kompani e licensuar nga Autoriteti Rregullator i Telekomunikacionit (ART), nr.104/L/11, per ofrimin e sherbimeve me vlere te shtuar ne Kosove. Kompania eshte themeluar ne vitin 2010, ka per qellim satisfaksionin e konsumatorëve duke i ofruar një shërbim sa më të mirë dhe cilësor. Ne qëndrojmë pranë kompanive që na kanë besuar aktivitetet e tyre telefonike dhe telekomunikative. Ne punojmë së bashku në mënyrë që të kuptojmë sa më mirë filozofinë e tyre të punës.

Kompaia “Kayalar Call Center” ofron zgjidhje të integruara komunikimi për biznesin tuaj. Nëpërmjet një larmie shërbimesh dhe teknologjisë më të mirë të cilat garantojnë më të mirën për klientët tuaj

Avantazhet

 • Cmimet me te lira ne treg.
 • Sms dergohet me emrin qe ju deshironi (psh. Sender: emri i kompanise)
 • Dergimi i sms-ve ne kohe reale
 • Program i vecante per te gjithe klientet
 • Ne momentin e marrjes se programit nga ana juaj ofrohen 10 kredi falas, per te mesuar menyren e perodrimit te tij.
 • Pervec database tuaj, perdoret dhe database i kompanise tone
 • Mund te perdorni sasi te sms-ve pa limit dhe ne momentin qe keni nevoje.

Sa kushton te dergoni BULK SMS?

Not. Ne cmime nuk eshte e perfshire TVSH

Per informata te tjera ju lutem kontaktoni ne numrat
+ 383 45 80 90 8 0
Email: info@kayalarcallcenter.com
kayalarcallcenter@gmail.com

KONTRATË  PËR OFRIMIN E SHËRBIMEVE ME SMS, BULK SMS

Kayalar Call Center
Kayalar Call Center