RRETH NESH

Veshtrim i pergjithshem

KAYALAR Call Center  eshte nje kompani qe ofron zgjidhje wireless e fokusuar ne ofrimin e permbajtjeve celulari te orjentuar nga te ardhurat si dhe sherbime te tjera me vlere te shtuar per konsumatoret dhe ofruesit e sherbimeve.

E themeluar ne 2010 sipas legjislacionit ne fuqi nga Autoriteti i Telekomunikacionit Kayalar Call Center eshte kompani krejtesishte e pavarur me lejen per ofrimin e sherbime me vlere te shtuar ne sektorin komercial dhe te brendshem.

Kompanite tona call center ofrojne zgjidhje per operatoret lider telefonik ne Shqiperi dhe Kosove dhe kane krijuar partneritet me kompani te ndryshme service provider ne te gjithe boten.

Ekipi yne ekzekutiv eshte i perbere nga profesioniste me eksperience te pashembull ne fushen e telekomunikacionit dhe pervoje ne perputhje me standartet te larta te rregullores.

Kompania jone

Kompania mbeshtetet nga teknike te rinj te cilet kujdesen per arritjet e industise qe jane gjithmon te ndryshueshme ne te gjithe zonen e ballkanit.

Kompania eshte e specializuar ne vetekrijimin dhe mirembajtjen e sherbimeve dhe aplikimeve. Kompania eshte gjithashtu nje furnizues kryesor i rrjetit per zgjidhje te paketave te telekomunikacionit, per konsum ne mase, nderrmarrje dhe operatore.

Eshte synimi jone per te ruajtur nje prezence te forte ne Shqiperi dhe Kosove, duke punesuar profesioniste qe posedojne standarte edukimi te larta te cilet jane te angazhuar per etiken qendrore te kompanise. Te gjithe punonjesit do ti nenshtrohen trajnimit ne perputhje me udhezimet e autoritetit te sherbimeve.

Ne call center sigurohen dhe menaxhohen  produkte te reja VAS te konceptuara me fleksibilitet dhe karakteristika te vecanta.

Objektivat tona

KAYALAR Call Center Albania dhe Kosova do te jene ofruesi kryesor i sherbimeve qe ofrohen nepermjet linjave te telefonise fikse dhe celulare dhe do te gjeneroje te ardhura te larta duke u fokusuar ne rritjen e trafikut, platformen e shitjeve dhe perdorime te perseritura.

 

Kayalar Call Center
Kayalar Call Center