HYRJE

 

 Vala ndryshon çmimet për SMS dhe thirrje drejt operatorëve lokaldizaynPer te gjithe operatoret telefonike ne Kosove Sherbimi BULK -SMS

Kayalar Call Center
Kayalar Call Center