MISIONI DHE VIZIONI

MISIONI DHE VIZIONI

Misioni yne

I sigurojme klienteve tane cilesi te larte ne sherbimet me vlere te shtuar ne teknologjine e komunikimit, informacionit dhe me gjere, ndertimi i nje mardhenie per nje te ardhme te perbashket me te gjithe klientet tane.

Vizioni yne

Te behemi lider ne krijimin, dizenjimin dhe implementimin e sherbimeve telekomunikative dhe sigurimin e kontenteve VAS ne gadishullin e Ballkanit.

Vlerat tona kryesore

  • Ndershmeri

Ne japim garanci per klientet tane, dhe punojme shume per te fituar besimin tuaj.

  • Inovator

Ne ofrojme sherbime dhe produkte inovative dhe konkuruese

  • I besuar

Ne kujdesemi per klientet tane dhe mbajme pergjegjesi per punen tone.

  • Transparente

Jemi te hapur dhe besnik ndaj klienteve dhe punonjesve tane.

Kayalar Call Center
Kayalar Call Center